Kippensoep Milanese

Recepten > Milanese Kippensoep

Ingrediënten

  • 1 kg kippenpoelet
  • 2 liter water
  • 100 gr champignons
  • 150 gr elleboogmacaroni
  • geraspte kaas
  • selderij
  • peterselie
  • 4 laurierblaadjes
  • 2 theelepels gedroogde tijm
  • zout, peper

Bereiding

  1. Zet de poelet op met het water en de kruiden.
  2. Breng dit aan de kook en laat het 21/2 uur trekken.
  3. Zeef de bouillon, breng ze opnieuw aan de kook, voeg de macaroni toe en laat die gaar worden.
  4. Voeg de laatste 5 minuten de in plakjes gesneden champignons en het kippenvlees toe en maak de soep op smaak af met zout en peper.
  5. Dien de soep op, bestrooid met geraspte kaas en serveer hierbij stokbrood.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *